Thursday, January 6, 2022



Op 20 april 1998 werd door het programma Netwerk nog uitgebreid aandacht besteed aan het pedofiele netwerk van Lothar Glandorf in Rotterdam en de (door de politie verzwegen!) verdwijning van Manuel Schadwald uit de Rotterdamse scene. Voor het gemak verwijs ik hierbij naar deze BOUblog: de pedofiele Joris in Netwerk 20 april 1998. Deze opnamen zijn gelukkig veilig gesteld. 

Wat echter niet (meer) bekend was en niet meer te traceren op internet, is dat Netwerk op 21 april 1998 daar nog een vervolg aan heeft gegeven. Gelukkig hing die uitzending ook al aan mijn voordeur… Merk op, dat de Duitse politie nooit is geïnformeerd over de vondst van Manuel Schadwald, noch zijn ouders en dat belangrijke documenten waren gewist, w.o. het politiejournaal. 

Sindsdien is het oorverdovend stil geworden over de pedonetwerken in Nederland, alsof ze sinds de ‘90er jaren in rook zijn opgegaan. Niet geheel toevallig heeft SBS6 het “gat in de markt” gevonden, waarmee Alberto Stegeman zijn boterham nu verdient. Ook Peter Rudolf de Vries (zelf ook niet vies van afwijkende seks), gaat eerdaags zijn goede contacten nog eens ‘aanboren’ om achter netwerken aan te gaan in de allang “uitgemolken” landen. Hij zal wel in Thailand en Cambodja beginnen, waar onze Bobo’s niet meer komen…. Koen Voskuil van het AD (zie zijn artikel van oktober vorig jaar over Joris Demmink en over een kinderpooier/leverancier uit Den Haag) is echter na de dreiging met een dagvaarding door Joris monddood gemaakt. Alleen Henk Rijkers van het Katholiek Nieuwsblad houdt nog moedig stand door zijn artikelen over Joris Demmink. 

Denken de andere media nu ècht dat daarmee die pedo-netwerken zijn verdwenen of kiezen zij liever eieren voor hun geld? Die klanten bestaan immers nog steeds. Hebben zij geen (klein)kinderen? Ik durf nu al op de voorhand te wedden dat die dagvaarding van Joris tegen Jeroen ook zal worden ingetrokken. Krol en Laroes gingen hem immers al eens voor. “It’s easier to believe that I lie than to believe that these men do excist”. Gelukkig hebben we (die opnamen op) internet nog, maar voor hoelang? Netwerk 20-4-1998 duurt 23 minuten. (BOU zegt: De laatste 7 minuten zijn helaas van Internet verdwenen.) Netwerk 21 april 1998 duurt 30 minuten.



Bron; BOUblog.nl

No comments: