Saturday, March 26, 2011

Radioactivity in the Netherlands/ Radioactieve deeltjes gevonden in NL

This is in 2 languages;

Like every morning i was reading the online newspaper this morning, and i found this article (picture below).
It was a very very small article, small enough to miss.. They "found" radioactive particles in Utrecht, and ofcourse (like always) it didn't effect grass or water, so nothing is wrong..

Zoals elke morgen las ik ook deze morgen de online krant (telegraaf), en toen zag ik een artikel (printscreen beneden) wat bijna te klein was om over het hoofd te zien (express?). De radioactieve deeltjes werden gemeten boven Utrecht, maar uiteraard zoals ALTIJD is er nix aan de hand, en kan het geen kwaad *ahumm, aldus de geschiedenis..


History repeats..(click on pic for enlargement)

Leave thoughts as comments..


4 comments:

Anonymous said...

ja.., idd.. Ook gelezen..., tja wat kunnen we er aan doen?
De waarheid wordt altijd in de kiem gesmoord en mocht ze de buitenwereld berijken dan wordt ze gebagataliseerd..
Tja idd oud nieuws, en alles herhaalt zich idd.., het opkomende nationalisme is ook een steeds terugkomend iets.., vreemd genoeg altijd aan het begin van een nieuwe eeuw..

veritas aequitas said...

De meer mensen er achter komen dat we belogen worden des te beter, anders laat je het als volk telkens maar over je heen komen als makke schaapjes die in slaap worden gesust door de media..
Zelfde geldt voor het Beatrix-is-ze-eigenlijk-wel -chtmatige-koningin gedoe, dan krijg je wat er met de waxinelichtjeshouder-gooier gebeurd is, hij word voor gek verklaard, werkt het idd niet altijd zo?!

Anonymous said...

ja tuurlijk werkt het het zo.., op het moment dat je je kop boven het maai-veld uitsteekt wordt je veroordeelt.. ik ken zooooooooooo veel mensen die niet eens wakker willen worden.., en zelfs wat mensen die nooit wakker hadden willen worden.. ikzelf ben wakker geboren.., maar als ik iets aan de "normale" mens probeer uit te leggen dan vinden ze de confrontatie te groot of zijn domweg niet geinteresseerd...
begrijp me niet verkeert.., blij dat er nog mensen zoals u zijn die dit soort mooie platformen creëren... vroeger stond ik zelf ook in de voorste linie.. in het zwart met bivakmuts e.d. .... nu ben ik blij dat ik toch nog een leuk baantje gevonden heb.. maar tevreden..? dat is totaal wat anders... m.v.g.

veritas aequitas said...

ik snap je volkomen.. zelf sta ik niet direct in de voorlinie (dat vind ik meer voor demonstranten), doe dit al 8 jaar (als het niet meer is) heb hiernaast uiteraard wel een leven hoor (lol), maar vind het dermate belangrijk dat mensen wakker worden, dat ik ben gaan bloggen (wat zeer goed gaat trouwens, heb honderden bezoekers per dag), tevreden is een mens nooit, ookal "win" je..
Tolkien (van lord of the rings) wou een boek schrijven ná lord of the rings, en het onderwerp zou dan zijn dat de mensen van Gondor na de vernietiging van de ring zelf een oorlogen startten, dit deden ze omdat ze als oorlogsvolk (hetgeen amerika bijv ook is) geen vrede (voor langere periode) kon verdragen.. ik denk dat Tolkien het heel goed gezien heeft..